Nieuws overzicht

17-07-2012

Het is eindelijk zo ver, de nieuwe website om geboortekaartjes te bestellen is live!

Lees verder

26-04-2012

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een geheel nieuwe website. De website zal een nieuwe manier bieden om een geheel persoonlijk geboortekaartje te laten ontwerpen.

Lees verder

30-08-2011

Ben je het ook zat om door iedereen gevolgd te worden? Laat het ze dan weten! Dit twitter T-shirt laat niets aan onduidelijkheid over..

Lees verder

01-07-2011

De pagina met T-shirts heeft een heel nieuw design gekregen en bevat vanaf nu ook een overzicht van de laatst toegevoegde T-shirt designs.

Lees verder

30-06-2011

Nu zomer weer begonnen is, wordt het natuurlijk wel weer tijd voor wat nieuwe T-shirts. Deze keer speciaal voor de dames die nog niet zichtbaar zwanger zijn, maar het wél alvast willen laten zien: een wolk van een baby!

En niet alleen voor de dames, maar ook voor de heren is er weer wat nieuws te "dragen"...

Lees verder

12-05-2011

Hij was even weg in het nieuwe design, maar de T-shirts pagina is weer terug. Op deze pagina staan enkele voorbeelden van T-shirts met designs van mijn hand. Ik heb er natuurlijk zelf ook een paar besteld en de kwaliteit is echt uitstekend! Nieuw bij de T-shirts is de complete baby-lijn met rompertjes, zwangerschapsshirts en baby-shirts.

Lees verder

09-05-2011

Het begon allemaal toen mijn oude 10-jaar-geleden-zelf-gemaakte-CMS niet meer bleek te werken met de nieuwe versie van PHP. Ik moest dus aan een nieuw cms, en dus mijn website opnieuw bouwen. Alleen nieuwe html was natuurlijk genoeg geweest, maar ja, de vormgeving was ook al weer meer dan een jaar oud en het logo was ook niet meer helemaal naar mijn zin.

Lees verder

15-03-2011

Ik word vaak gemaild met de vraag: "Wat kost het om een origineel geboortekaartje te laten ontwerpen?". Maar voordat ik een goede prijs kan maken, heb ik toch altijd meer informatie nodig. Wat moet er op komen? Hoeveel kaarten gaat het om? Wanneer bent u uitgerekend? Wilt u ook enveloppen? ..en een proefexemplaar?

Lees verder

01-01-2011

Na de kerstkaarten is het weer tijd om aan het nieuwe jaar te gaan denken. Want behalve een trouwkaart zal ik in 2011 ook een geboortekaartje voor mijzelf moeten gaan ontwerpen! De kerstkaart van dit jaar bevatte natuurlijk al weer een kleine hint voor diegenen die het nog niet wisten...

Lees verder

Door: Mark Rijkelijkhuizen

Volg Ryk Productions via:

RSS