Over Ryk

Hieronder vindt u alles wat u wilt/moet weten over Ryk productions en de persoon die er achter zit.

Persoonlijk

 

Over Ryk Productions

Naam : Mark Rijkelijkhuizen   WWW : ryk.nl
Adres : Meidoornhof 61
2678 RG  De Lier
  KvK nr. : 27298165
      BTW id : NL002021783B62
Tel. : 06 3456 9140   BIC : RABONL2U
e-mail : info@ryk.nl   IBAN : NL05 RABO 0373 2289 02

...en nog meer

Ik ben in 1974 geboren en begon, zoals waarschijnlijk vele tekenaars, al te tekenen toen ik een potlood kon vasthouden. In plaats van kleurplaten in te kleuren, tekende ik ze na. Alle schoolschriften en -boeken moesten het natuurlijk ook ontgelden, maar toch heb ik elke klas gewoon gehaald. Na de HAVO ben ik een HTS-studie produktontwikkeling begonnen.

Hoewel het ontwerpen en werken met gebruikersvriendlijkheid mij erg aanspraken ben ik mij na de HTS toch weer meer in de creatieve richting gaan ontwikkelen. Ik ben zo bij diverse reclame-buro's aan de slag gegaan en heb daar veel ervaring opgedaan over drukwerk, belettering, huisstijlen en natuurlijk grafisch ontwerpen. Vanzelfsprekend was er regelmatig een tekening nodig en in die tijd kwam ook het internet tot leven. Ik werd naast illustrator en ontwerper al snel html-er en heb zo diverse websites ontworpen en gebouwd.

Toch blijft tekenen altijd mijn favoriete bezigheid. Elke tekening is weer anders, elke opdracht een nieuwe uitdaging. Het maakt daarbij niet uit of ik een bedrijf blij maak met een nieuw logo, een communicatie-buro voorzie van een aktie-kleurplaat of iemand gelukkig maak met een super origineel geboortekaartje. Het is fijn om mooie dingen te maken voor de mensen!

Ja, dat ben ik ->

Door: Mark Rijkelijkhuizen

Volg Ryk Productions via:

RSS