Nieuws overzicht

Nieuw logo en website

09-05-2011


Het begon allemaal toen mijn oude 10-jaar-geleden-zelf-gemaakte-CMS niet meer bleek te werken met de nieuwe versie van PHP. Ik moest dus aan een nieuw cms, en dus mijn website opnieuw bouwen. Alleen nieuwe html was natuurlijk genoeg geweest, maar ja, de vormgeving was ook al weer meer dan een jaar oud en het logo was ook niet meer helemaal naar mijn zin.

Vooral de karikatuur onderaan de website paste gewoon niet meer bij me. Het werd tijd om me wat serieuzer te profileren. Ik ben ook geen 20 meer tenslotte. Geen 30 ook meer trouwens...

Het jaar 2011 begon dus met het uitzoeken van een nieuw cms en dat is CMS Made Simple geworden. Een erg mooi pakket waar ik alles mee kan wat ik wil. De nieuwe vormgeving kon ik er zonder problemen in hangen en na wat experimenteren had ik alles wel zo ongeveer als ik het wou hebben.

Al het klussen aan mijn nieuwe website moest natuurlijk wel tussen de andere werkzaamheden door en sommige daarvan namen behoorlijk wat tijd in beslag. Zoals de tekeningen voor het kinderboek 'Beertje Juul en haar vrienden', html voor diverse websites en wat eerste pogingen om mij in de ipad-app wereld te begeven.

Gelukkig is het nu dan eindelijk zo ver dat de nieuwe website live is. Ik zal er waarschijnlijk altijd wel aan blijven doorklussen, nieuwe dingen uitproberen en de laatste technieken toepassen, maar het is fijn om in elk geval technisch een goede basis te hebben.

Door: Mark Rijkelijkhuizen

Terug

Door: Mark Rijkelijkhuizen

Volg Ryk Productions via:

RSS